Nis

Okulumuzun ÖNEM öğrencileri birlikte gökyüzünün tüm güzellikleri eşliğinde unutamayacakları bir anı olacak ve gözlem yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlayacak bir etkinlik gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzun ÖNEM öğrencileri birlikte serbest zamanlarını sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri için istekli kılmak, çocuklarda spor ahlakını geliştirmek ve sorumluk almalarını sağlayarak öz disiplin sahibi olmalarını, ekip ruhu bilinciyle hareket etmelerini sağlamak amacıyla Karamürsel ormanlık alanlarında yürüyüş etkinliği düzenledi.

Nis

Sınav başvurusu 21 Nisan 2022 – 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru şartlarını taşıyan öğrencilerin başvurusu okul müdürlüğünce sistem üzerinden onaylanacaktır.

Mrt

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ;2019 yılında kabul edilen Galler'in Koordinatörlüğünü yaptığı  'Reach for  the ************' isimli "2019-1-UK01-KA229-062078_3'' numaralı   ERASMUS+ K229 Okullar Arası Değişim Ortaklığı kapsamında  ikinci proje toplantısını Google Meet programı üzerindenOkulun değişik bölümlerinden 30 öğrenci ve 10 öğretmenin katılımıyla 2 Mart ile 4 mart tarihleri arasında gerçekleştirdi.

Şbt

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin "2019 başvuru döneminde Ulusal Ajans tarafından desteklenen "SCHOOL FOR S.K.I.L.L.S. – SCHOOL alliance FOR Soft and Key competences In Lifelong Learning of Schools" isimli Erasmus projesinin toplantısı Romanya daki Colegiul Tehnic Nicolau Focsani meslek lisesinin ev sahipliğinde 17 Şubat-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirildi. Toplantıya GOOGLE MEET programı üzerinden Karamürsel 100. Yıl dan 8 Öğretmen ve okulun değişik bölümlerinden 20 öğrenci katıldı.

Şbt

Okulumuz'un ÖNEM öğrencileri birlikte serbest zamanlarını sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri için istekli kılmak, çocuklarda spor ahlakını geliştirmek ve sorumluk almalarını sağlayarak öz disiplin sahibi olmalarını, ekip ruhu bilinciyle hareket etmelerini sağlamak amacıyla Hereke kalesinde yürüyüş etkinliği düzenledi.

Okumuz Mesleki Açıköğretim Lisesi'nde  öğrencilik durumu aktif, donuk ve silik olan tüm öğrenciler 17 Ocak – 28 Ocak 2022 Tarih Aralığında kayıt yenilemelerini yaptıracaklardır. Kayıt yenileme kılavuzuna  ulaşmak  için haber içeriğimizi okuyunuz.

Önem Projesi Kapsamında yapılan "Önemli Değerlerimiz Var" faaliyeti kapsamında ilçemiz içerisinde bulunan Karabali Cami ve yanında bulunan hamama gezi düzenlendi.