Ara

Okumuz Mesleki Açıköğretim Lisesi'nde  öğrencilik durumu aktif, donuk ve silik olan tüm öğrenciler 17 Ocak – 28 Ocak 2022 Tarih Aralığında kayıt yenilemelerini yaptıracaklardır. Kayıt yenileme kılavuzuna  ulaşmak  için haber içeriğimizi okuyunuz.

Ara

Önem Projesi Kapsamında yapılan "Önemli Değerlerimiz Var" faaliyeti kapsamında ilçemiz içerisinde bulunan Karabali Cami ve yanında bulunan hamama gezi düzenlendi.

Ara

Okul takımımiz yaptığı 6 macida kazanarak il 4 lu finale kaldı..

Ara

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; İtalya'nın Koordinatörlüğünü yaptığı Romanya ve Okulumuzun  ortak olduğu( 2019-1-IT02-KA229-062236_3) numaralı ''SCHOOL FOR S.K.I.L.L.S. – SCHOOL alliance FOR Soft and Key competences In Lifelong Learning of Schools '' isimli KA229' Ana Eylem 2-Okullar Arası Değişim Ortaklıkları kapsamındaki Erasmus Projeleirinin toplantısı online olarak 6 ila 13 Aralık tarihleri arasında Google Meet programı üzerinden gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz'un ÖNEM öğrencileri ile hami öğretmenlerimiz öğrencilerle bir buluşma gerçekleştirdiler. Çocuklarımızın kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bir sıra etkinlik düzenlendi.

Kas

Karamürsel İlçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerle kutlandı. Programlar kapsamında aday öğretmenlere yemin töreni düzenlendi.

Kas

Kocaeli ÖNEM Projesi kapsamında okul müdür yardımcısı Ömer YILDIZ ve okul rehber öğretmeni Ali YEŞİLTEPE öğrencilerimizle görüşme yaparak etkinliğin amaç ve yöntemlerini öğrencilerimize anlatmıştır. Öğrencilerimize fotoğraf ve fotoğraf çekmek ile ilgili bir sunum gerçekleştirilerek öğrencilerin fotoğrafla ilgili teorik anlamda bilgi sahibi olmaları konusunda destek verildi.

Şbt

Karamürsel 100.Yıl Makine Teknolojisi Alanı öğrenci ve öğretmenleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi "Gez Gör Kocaeli Projesi" kapsamında ilimizin tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.