Okulumuzda Deprem Tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

PSİKOEĞİTİM ÇALIŞMASI

ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME OTURUMU

Ock

Önem Projesi Kapsamında yapılan "Önemli Değerlerimiz Var" faaliyeti kapsamında ilçemiz içerisinde bulunan Karamürsel Alp'in mezarına gezi düzenlendi.

Ock

Okulumuz'un öğrencileri ile hami öğretmenlerimiz öğrencilerle bir buluşma gerçekleştirdiler. Çocuklarımızın kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bir sıra etkinlik düzenlendi.

100.YIL KARAMÜRSEL M.T.A.L 'nin Önem Projesi Kapsamında Ormanya Gezisi

Kas

Okul Müdürümüz Serpil ACAR YILDIRIM tarafından Kocaeli İl birincisi olan öğrenci ve öğretmenlerimize ödüller verildi.

Kas

Öğrencilerimiz Ödüllerini Millli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in Elinden Aldı.

Kas

Kocaeli ÖNEM Projesi kapsamında Okul Müdür Yardımcısı Ömer YILDIZ ve Okul Rehber Öğretmeni Ali YEŞİLTEPE öğrencilerimizle görüşme yaparak etkinliğin amaç ve yöntemlerini öğrencilerimize anlatmıştır. Öğrencilerimize fotoğraf ve fotoğraf çekmek ile ilgili bir sunum gerçekleştirilerek öğrencilerin fotoğrafla ilgili teorik anlamda bilgi sahibi olmaları konusunda destek verildi.

Kas

Okul Rehber Öğretmeni Ali Yeşiltepe öğrencilerimize yönelik hayatla barışık olma konularında koruyucu/önleyici seminer verildi. Öğrencilerimize Önem projesi hakkında bilgi verildi. Hoş bir sohbet havasında geçen etkinliğimiz öğrencilerimizi ziyadesiyle motive etti.

Ekm

2021 yıl Proje çağrı Döneminde Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurmuş olduğumuz Akreditasyon Projemizin Desteklenmeye uygun görülmüştür

Ekm

Başarı tesadüf değildir,  okulumuzun başarıları  bizleri gururlandırırken emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve her zaman yanımızda olan en başta değerli müdürümüz Serpil ACAR YILDIRIM olmak üzere okul idaremize teşekkür ediyoruz.

Ağu

• Mesleki Açık Öğretim Lisesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2022/1 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri, kayıt kılavuzları doğrultusunda

22 Ağustos 2022 tarihinde başlayıp 23 Eylül 2022 tarihi mesai saati bitiminde sona erecektir.

YIL SONU BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ VERİLDİ.