Kas

Okul Rehber Öğretmeni Ali Yeşiltepe öğrencilerimize yönelik hayatla barışık olma konularında koruyucu/önleyici seminer verildi. Öğrencilerimize Önem projesi hakkında bilgi verildi. Hoş bir sohbet havasında geçen etkinliğimiz öğrencilerimizi ziyadesiyle motive etti.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Okulumuz tarafından coşkuyla kutlandı.

Haz

ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ

9/C Önder Özten

10/D Yusuf Emre Şahin

11/D Numan Çınar

SON SINIF DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ

12. Sınıf 1. 12/A Efe Özbey

12. Sınıf 2. 12/E abdülsamet Akdemir

22. Sınıf 3. 12/A taha Muhammet vonal

Haz

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin millî birlik ve bütünlüğüne kastetme niyetiyle gerçekleştirilen hain darbe girişiminde, milletimiz ve demokrasimiz için canını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bu uğurda büyük bir inançla mücadele eden halkımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kutlu olsun.