Etiket Sonuçları: karamürsel

Ock

Önem Projesi Kapsamında yapılan "Önemli Değerlerimiz Var" faaliyeti kapsamında ilçemiz içerisinde bulunan Karabali Cami ve yanında bulunan hamama gezi düzenlendi.

Ock

Okulumuz’un öğrencileri ile hami öğretmenlerimiz öğrencilerle bir buluşma gerçekleştirdiler. Çocuklarımızın kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bir sıra etkinlik düzenlendi.

Kas

Okul Rehber Öğretmeni Ali Yeşiltepe öğrencilerimize yönelik hayatla barışık olma konularında koruyucu/önleyici seminer verildi. Öğrencilerimize Önem projesi hakkında bilgi verildi. Hoş bir sohbet havasında geçen etkinliğimiz öğrencilerimizi ziyadesiyle motive etti.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Okulumuz tarafından coşkuyla kutlandı.

Ock

Önem Projesi Kapsamında yapılan "Önemli Değerlerimiz Var" faaliyeti kapsamında ilçemiz içerisinde bulunan Karamürsel Alp'in mezarına gezi düzenlendi.

Ock

Okulumuz'un öğrencileri ile hami öğretmenlerimiz öğrencilerle bir buluşma gerçekleştirdiler. Çocuklarımızın kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla bir sıra etkinlik düzenlendi.

Kas

Öğrencilerimiz Ödüllerini Millli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'in Elinden Aldı.

Ekm

2021 yıl Proje çağrı Döneminde Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurmuş olduğumuz Akreditasyon Projemizin Desteklenmeye uygun görülmüştür

Nis

Okulumuzun ÖNEM öğrencileri birlikte gökyüzünün tüm güzellikleri eşliğinde unutamayacakları bir anı olacak ve gözlem yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlayacak bir etkinlik gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzun ÖNEM öğrencileri birlikte serbest zamanlarını sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri için istekli kılmak, çocuklarda spor ahlakını geliştirmek ve sorumluk almalarını sağlayarak öz disiplin sahibi olmalarını, ekip ruhu bilinciyle hareket etmelerini sağlamak amacıyla Karamürsel ormanlık alanlarında yürüyüş etkinliği düzenledi.

Kas

Kocaeli ÖNEM Projesi kapsamında okul müdür yardımcısı Ömer YILDIZ ve okul rehber öğretmeni Ali YEŞİLTEPE öğrencilerimizle görüşme yaparak etkinliğin amaç ve yöntemlerini öğrencilerimize anlatmıştır. Öğrencilerimize fotoğraf ve fotoğraf çekmek ile ilgili bir sunum gerçekleştirilerek öğrencilerin fotoğrafla ilgili teorik anlamda bilgi sahibi olmaları konusunda destek verildi.

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Yunanistan'da

Erasmus +   KA219 Okullar Arası stratejik ortaklıklar kapsamındaki ortak olduğu Avrupa Birliği Projesinin  Yönetim toplantısını gerçekleştirmek üzere  12 Ekim 2016 ile 15 Ekim 2016 tarihleri arasında Yunanistan 'nın başkenti Atina' ya  gitti.