T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Karamürsel´in 1 numaralı İnovasyon kurumu 100.Yıl Yunanistanda

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Yunanistan'da

 

 

Erasmus +   KA219 Okullar Arası stratejik ortaklıklar kapsamındaki ortak olduğu Avrupa Birliği Projesinin  Yönetim toplantısını gerçekleştirmek üzere  12 Ekim 2016 ile 15 Ekim 2016 tarihleri arasında Yunanistan 'nın başkenti Atina' ya  gitti.

Romanya´nın Koordinatörlüğünde; Italya, Yunanistan, Portekiz,  Litvanya, Fransa ve İspanya ortaklığında 2015 çağrı döneminde başvurusunu yaptığı  "Participative Culture" – The Way to Be An European Active Citizen ´´ isimli KA2´ projesi nin 3 yönetim toplantısında okulumuzu; okul müdürü   ;Zeki BAYRAM ,Makine Alan şefi ;Ali KOLAYEL Projenin İrtibat kişisi İngilizce öğretmeni; Gülsen VURALER  temsil etti.

Atina'da yapılan toplantıda ;Projenin geçen bir yıllık süreçte yapılan çalışmaları değerlendirildi. Projenin faaliyetleri konusunda görüşmeler gerçekleştirildi. Projenin fikri çıktısı olan: Avrupa Birliği müfredat oluşturma ve oluşturulan müfredatın Moodle Uzaktan eğitim portalın da yayınlanması konusunda çerçeve programı oluşturuldu. Yine proje çıktıları arasında yer alan Albüm, sözlük ve  proje ortağı ülkelerin bilgilerini içeren İnteraktif Haritada yer alması gereken bilgiler  konusunda görüş birliğine varıldı.

 

 

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zeki BAYRAM;  okulumuzun daha önceki yıllarda gerçekleştirmiş olduğu başarılara bir yenisini daha eklediğini, bu proje çalışmaları  ile okulumuzun eğitimini yurt dışındaki okullarla kıyaslama imkanı bulduğunu, ziyaret edilen okullarda iyi uygulamaları transfer ederek  eğitimde  kalitenin yükseltilesine ve marka bir okul olmak için çalıştıklarını ifade etti.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.10.2016 - Güncelleme: 27.12.2022 11:38 - Görüntülenme: 643
  Beğen | 0  kişi beğendi