100.Yıl MTAL.de “Geçmişimizi Öğreniyoruz” Etkinliğimiz

“Geçmişimizi Öğreniyoruz” Etkinliğimiz

Okulumuz’un öğrencileri ile birlikte Kıbrıs Gazilerimizi karşıladık. "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” adı altında, çocuklarımızın, gazilerimiz ile bir araya gelmeleri amaçlanmıştır.

Gerçekleşen buluşma programına; okul idareci ve öğretmenleri ile öğrenciler katılım sağladı.

Programda; Kahraman gazilerimiz ile bir araya gelen öğrenciler, gazilerimizin yaşadıklarını bizzat tek ağızdan dinledi. Gazilerimiz öğrencilere; “Gazilik, Vatan-Bayrak ve Millet Aşkı, Kıbrıs Barış Harekatında Yaşanılanlar” konularında söyleşi gerçekleştirdi.  Öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile program son buldu. Geçmişimizi bizzat canlı tanıklardan dinleyerek öğrendik.

Metal Teknolojisi alan şefi Saib Baykal ve Makine Teknolojisi öğretmenimiz Ahmet San öğretmenimize emekleri için teşekkür ederiz.

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 18:01 - Görüntülenme: 75