Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kayacık Mah. 210. Cad. No4 KARAMÜRSEL /KOCAELİ
Mesleki ve Teknik Eğitimde öncü ve tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumu olarak öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmesini sağlayıp, onları toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda sağlıklı, bilinçli, gerçek disiplin duygusuna sahip, ekonomik hayat için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış, ilgi ve yetenekleri ölçüsünde iş alanlarına ve yüksek öğrenime hazırlamak.
Başarılar
MEB. Robot Yarışması (2009 Türkiye 3.) MEB.Proje Tabanlı Beceri Yarışması (Akıllı Masa Bölge 3. Amortisör Sökme Mengenesi İl 3.) MEB. Eğitimde İyi Örnekler (Bahçe Düzenlemesi) KOÇ Vakfı Proje Yarışması (3 Boyutlu Ölçme Laboratuarı Projesi Türkiye 2.) Ulusal Ajans Projeleri Leonardo ve Grundwig Kapsamında Yurt Dışı 5 Ülke İle Ortak Proje.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4
Öğretim Şekli :TAM GÜN
DOĞAL GAZ
762 numaralı minibüsler okulun önünden geçmektedir.
TAŞIMALI
Karamürsel/Kocaeli
ilçe merkezinden 1500 metre uzaklıktadır.
102 öğrenci
Sportif Etkinlikler
Sportif faaliyetler futbolda futsal, dart, bocce, basketbol dalları bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
2022 Kodeli Çizgi izleyen Robot yarışması Kocaeli İl BİRİNCİLİK Ödülü, Robotik Kodlama Yarışması MANSİYON ödülü, 2023 Kodeli yarışmalarında Çizgi izleyen kategorisinde il birinciliği ve hedefi vur kategorisinde il ikinciliği ödülleri
Proje Çalışmaları
hayat boyu öğrenme http://mtegm-hbbe.meb.gov.tr/ Meslek Liseleri Ailelerle Bulusuyor KAPAM projesi