Karamürsel 100.YIL M.T.A.L' de "Gör-Düşün–Hayal Et" Önem Projesi

Önem Projesi “Gör-Düşün–Hayal Et” Etkinliğimiz

Kocaeli ÖNEM Projesi kapsamında Okul Müdür Yardımcısı Ömer YILDIZ, Okul Rehber Öğretmeni Ali YEŞİLTEPE ve müdür yardımcısı Hüseyin Gencer eşliğinde öğrencilerimizle görüşme yaparak etkinliğin amaç ve yöntemlerini öğrencilerimize anlatmıştır. Öğrencilerimize fotoğraf ve fotoğraf çekmek ile ilgili bir sunum gerçekleştirilerek öğrencilerin fotoğrafla ilgili teorik anlamda bilgi sahibi olmaları konusunda destek verildi.

Kocaeli ÖNEM Projesi “Gör-Düşün-Hayal Et” etkinliği kapsamında öğrencilerimizle Karamürsel Sahil’de  fotoğraf ile ilgili öğrendikleri teorik bilgileri uygulamış ve çeşitli fotoğraf çekme yöntemlerini kendileri deneyimleyerek uygulama fırsatı bulmuşlardır Okul bahçesinde bulunan bahçemizin fotoğraflarını çektik. Etkinlik sonrası öğrencilerimizle çay içip, çektiğimiz fotoğraflarımızı değerlendirdik.

Etkinliğimize katılım gösterenlere teşekkür ediyoruz.

27-12-202327-12-202327-12-2023

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 15:14 - Görüntülenme: 130