100.Yıl M.T.A.L. Futbol Turnuvası

Cuma günü malesef ilk macimizda İstanbul' da Zeytinburnu spor lisesine 5-4.0 yenildik. İlk yarının son dakikasında kalemizde golü gördük. İkinci yarı başlar baslamaz  ilk hücumda net bir pozisyon kaçırdık peşine kaleci ile karşı karşıya gene atamadık kaleden  dönen top sonucu hızlı atakla 2 0  mağlup duruma düştük..sonrasinda çocuklar oyundan koptu. Bugünkü maçımızda ise Yalova birincisini  5-2 yenerek yarınki macimizi beklemeye başladık.. yarın Balıkesir spor lisesi ile mücadele edeceğiz.  Turnuvaya katılan 12 takımdan 10 tanesi il Spor lisesi. Çocuklarımız ellerinden geleni yapıyorlar ama bazen  hem gücümüz yetmiyor hemde şansımız  yaver gitmiyor.. Yarınki maçımızı alabilirsek bizden sonraki macin sonucunu bekleyip grup 1. Kim olacak bakacağız.. Şu ana kadar yapılan maçlarda kart görmeyen tek takımız. Çocuklarımız centilmence mücadele ediyorlar. Hangi rakip hocaylan karşılaşsak bizim meslek lisesi olduğumuza inanmıyorlar..

Öğrencilerimiz okulumuzu en iyi şekilde temsil ediyorlar, onlarla gurur duyuyoruz.

13-02-202413-02-2024

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 15:14 - Görüntülenme: 129